@TIOH oktober - GEWIJZIGD NAAR NOVEMBER

  • Zet in mijn agenda
    28-11-2019 13:00:00 28-11-2019 16:30:00 Europe/Amsterdam @TIOH oktober - GEWIJZIGD NAAR NOVEMBER LET OP DE DATUM IS GEWIJZIGD NAAR 28 NOVEMBER.    Beste leden en geïnteresseerden van @TIOH, Aan het einde van de vorige bijeenkomst bij De Nederlandsche Bank nodigde Ellen van der Steen de architectuurcommunity Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving uit om in de gemeente Apeldoorn een kijkje te komen nemen.  Zoals je weet komen in de gemeenten steeds meer inhoudelijke domeinen bij elkaar, waarbinnen niet alleen dienstverlening geboden moet... stationsplein 50, Apeldoorn noreply DD-MM-YYYY
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
Door Marieke Vos 401 dagen geleden
Gemeente Apeldoorn
stationsplein 50, Apeldoorn
28-11-2019 13:00
28-11-2019 16:30
20 / 20

LET OP DE DATUM IS GEWIJZIGD NAAR 28 NOVEMBER. 

 

Beste leden en geïnteresseerden van @TIOH,

Aan het einde van de vorige bijeenkomst bij De Nederlandsche Bank nodigde Ellen van der Steen de architectuurcommunity Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving uit om in de gemeente Apeldoorn een kijkje te komen nemen. 

Zoals je weet komen in de gemeenten steeds meer inhoudelijke domeinen bij elkaar, waarbinnen niet alleen dienstverlening geboden moet worden maar ook toezicht en soms opsporing en/of handhaving. Ellen heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe aanpak van juist die taken en neemt ons mee in het wat en waarom.

Juist omdat er bij de gemeente zoveel dingen bij elkaar komen wordt het er direct duidelijk wat er goed gaat en wat niet - zowel bij de burger als bij de dienstverleners en toezichthouders zelf. Er liggen kansen voor kruisbestuiving tussen ketens en het slim verbinden van informatie - maar ook risico's, omdat de gemeente op een gegeven moment wel heel erg veel van haar kwetsbare burgers te weten komt. 

Kortom een interessant perspectief dat ons uitdaagt om na te denken over onze eigen keten(s), het toezicht daar op en de visie die daar achter verborgen ligt. En met genoeg haakjes om je eigen problemen, vragen, tips en best practices in te brengen.

Wil je zelf een onderwerp inbrengen, neem dan even contact op met mij of breng het ter plekke in - de ervaring de laatste twee keer leert dat daar voldoende ruimte voor is.

NB: De bijeenkomst is alleen bedoeld voor mensen die zich bezig houden met architectuur in organisaties met een taak in toezicht, inspectie, opsporing en/of handhaving. Heb je interesse maar heb je nog geen contact gehad met mij over @TIOH, neem dan even contact op.

Met vriendelijke groeten,

Marieke Vos

marieke.vos@ictu.nl / 0629099131
geen