@TIOH juni 2019

  • Zet in mijn agenda
    13-06-2019 13:00:00 13-06-2019 16:30:00 Europe/Amsterdam @TIOH juni 2019 Vanwege de vakantieperiode gaven veel mensen aan niet aanwezig te kunnen zijn op 25 april. Aangezien er wel interesse is in de ervaringen van De Nederlandse Bank verplaatsen we deze sessie naar 13 juni. De tweede community meeting van de architectuur-community Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving (@TIOH).  Gastheer is Martin van den Berg van De Nederlandsche Bank (DNB), hij geeft ons een kijkje in de keuken van DNB Toezicht, waarbij het onder andere zal hebben over hun digitale... Westeinde 1, amsterdam NORA / Marieke Vos noreply DD-MM-YYYY
  • 1 deelnemers
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
Door Marieke Vos 604 dagen geleden
De Nederlandsche Bank Bezoekerscentrum
Westeinde 1, amsterdam
13-06-2019 13:00
13-06-2019 16:30
NORA / Marieke Vos

Vanwege de vakantieperiode gaven veel mensen aan niet aanwezig te kunnen zijn op 25 april. Aangezien er wel interesse is in de ervaringen van De Nederlandse Bank verplaatsen we deze sessie naar 13 juni.

De tweede community meeting van de architectuur-community Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving (@TIOH). 

Gastheer is Martin van den Berg van De Nederlandsche Bank (DNB), hij geeft ons een kijkje in de keuken van DNB Toezicht, waarbij het onder andere zal hebben over hun digitale ambitie en strategie. Ook krijgen we vanuit DNB voorbeelden te zien van innovatief gebruik van data (science) in het toezicht.

Heb jij een onderwerp dat hier mooi bij aansluit? Neem dan even contact op, er is nog ruimte voor een extra onderwerp. Dat kan een presentatie of demonstratie zijn, maar zeker ook een vraag om hulp of een second opinion.

De architectuur-community zoekt nog nieuwe leden uit publieke organisaties in toezicht/inspecties/opsporing/handhaving. Wil je aansluiten, meldt je dan even via nora@ictu.nl bij community manager Marieke Vos. In verband met de toegangsbeveiliging bij DNB zijn alleen aangemelde bezoekers met een geldig identiteitsbewijs welkom.

nora@ictu.nl

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers